Valkýro srdcí
a Charóne zemřelých citů
odvezte daleko
do Helheimu
za řeku Styx
před vládce Háda
a jeho choť Hel
nešťastnou duši
nezlomeného válečníka
a zlomeného muže
a teď mladá Prométheo
připoutaná na věčnost
k chladnoucímu rudému kameni
praskajícímu větrem žárem i zimou
zkus i přesto
svými něžnými prsty
tesat do skály