Anotace: Pro K.Š. a P.
ráno je modřejší večera
ráno je motýlí blankytná příšera
ráno je zvíře za mřížema noci
s ochotou zabít mne jen pro ten pocit
taky vzpomínám na Karla../viz jeden můj starší text zde na Literu/* ST :-D :-D
11.01.2016 20:22:09 | Frr
Jak trefné...
11.01.2016 12:29:04 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?