Dnes jsem stál vysoko a díval se dolů
Kde létají ptáci a chtěl mít křídla
Cítil jsem, že mohu létat
A cítil jsem že musím padat
Už nezbylo sil na poslední krok
Přijde den, kdy poletím jako on
Černý pták bez křídel jako mrak
Vstříc temnotě svitu věčné naději
Kde není dnes a včera kde se mohu schovat
Sám před sebou a osudem, který mě dohnal