Prázdno
Skončilo dlouhé utrpení
O nic už nežádám
Smutek se v radost nepromění
a já se hloub propadám
Čest přikazuje na vše zapomenout
Jak měla bych se zachovat?
Vstoupit na cestu opuštěnou
a nikdy nelitovat
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, Rozmarýna, Frr, vodnař, bogen
Komentáře (5)
Komentujících (2)