Stíny
Anotace: ...co na duši mám
Proč bývám zamyšlená?
Neklid mě celou spaluje!
Má duše je zahalená
do temného závoje.
Nechci vyslovit jméno, které mě ničí
a na něž neumím bez bolesti pomyslet.
Jeho ústa dál jen mlčí,
pro mě je šedý tenhle svět.
Co je to za pocit? Bolest či zklamání?
Cítím jak ničí mě, že ubývá mi sil.
Příliš trpím tím, že láskou mou už není,
do srdce se mi příliš vryl.
Přečteno 530x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Frr, Jean-Paul Simon, Mácovič, bogen
Komentáře (4)
Komentujících (3)