Má obsese mi padá z ruky
Anotace: Splácanina, ale chtělo se mi sem něco dát a zbyla mi jen tahle. A zřejmě jsem se dostala do fáze, kdy my nezbývá než pojmenovávat básně jejich prvními verši...
Má obsese mi padá z ruky
a když dopadne, tříští se sklo
Snažím se rvát se svými muky
a ty se tváříš, jako by se nic nestalo...
Má mysl vrací se do chvil, kdy nebyla jsem jen vzduchem
a odmítám si přiznat, že kdykoli mým uchem
projde zvuk tvého „ahoj“
začátek setká se s koncem
a já už nikdy neuslyším nic víc
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Frr, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)