Anotace: Otevřené okno naší duše... I když je všude tma noční motýl vždy letí hledat světlo...
Černou nocí
létá můra
je to múza ?
nebo stvůra..
Noc se chvěje
zrak se halí
tma usedá
na prázdný
života kalich !
Mává křídly
světla hasnou
tvoří stíny
pro duši
dříve tak jasnou
Mezi světy
rostou už jen
tmavé květy..