Naposled zašuměly listy stromů,
a země utichla...
...plná nadějí,
že další ráno vyjde slunce.
Koupu se ve voňavý posteli
plný slz,
a místo tebe objímám...
...polštář.
Byl jsi tu,
a všechny pohádky světa
patřily TOBĚ.
A všechny hvězdy svítily
-TOBĚ-
...pouliční lampy dostaly smysl bytí,
už mi umely ukázat cestu.
A pak zhasly.
Jsi tu navždy se mnou...
....mé dítě...
..vrátila jsem se k Tvému smutku, abych našla slova...však žádná jsem nenašla.. Tvou ztrátu slovy nenahradím
23.01.2016 09:52:41 | Nikita44