Naděje
Anotace: Psáno v mírné depresi.. Snůška pocitů hozená na papír.
Teču.. Jak tér
A v dáli hoří
Kříž tý mrchy.. Naděje
Naproti krám
S levným zbožím
A za výlohou srdce je
Prokletý orgán!
Chce se mi křičet
A vyrvat tu zbytečnost z těla
A proč ne?
Zašeptám tiše
Ruka už pod žebra sjela..
Chvilka napětí..
Košem hrudním kroužím
Z útrob mi vytéká tér
Stojím tu... bez srdce
V temný louži
Smutný, černý solitér
Komentáře (4)
Komentujících (3)