Zoufalství
Anotace: Zoufalství je utržený květ zoufalství je převrácený svět žít ve správných sekundách zoufalství má...
Zoufalství je utržený květ
zoufalství je převrácený svět
žít ve správných sekundách
zoufalství má černý háv
Zoufalství se v černou mění
rozpadá se po krůpějích
andělé je odnáší
když už síly nestačí
Zoufalství potkalo lásku na cestě
zabilo ženicha při pouti k nevěstě
Nevěsta Boha o život prosí
o život děťátka, co v sobě nosí...
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
Komentáře (0)