Teskný den lednový
O čem teď psát,
když nemá kdo číst?
O čem teď mluvit,
když nikdo neposlouchá?
A přesto...
sedím a píšu
a přitom nikdo nečte.
ODKAZ DO PRÁZDNA.
Naděje přece umírá poslední...
Ale co má umřít před ní?
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Zbynislaw Thinkiewicz, Jort, innominata
Komentáře (1)
Komentujících (1)