Zákaz vstupu do zrcadel
Anotace: prosím tebe, moje sebe ...
Dívám se na filmy o hrdinech
zrozených v knihách
- znám je všechny -
- největší geek pod sluncem -
a taky snivec,
babral co se
učí jak urvaný ze řetězu
být jedním z nich
a vystoupit z davu písmen
do vlastní souvislé
věty
Přečteno 558x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, MARKO, enigman, Jort, Althia, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)