Ta místa
Existují místa, která jsou mi blízká
Na těchto místech ovšem, nechtěl bych už nikdy přistát
Jsem alibista, když nemůžu tato místa vystát?
Kdybych věděl co láska na mě chystá
Že není stálá a už vůbec ne jistá
Že na místě, kde kdysi přeskočila jiskra
Bude ve mě umírat...optimista.
Přečteno 731x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, bogen
Komentáře (0)