rakovina
Anotace: na památku jedné mladé dívky, která nás opustila nečekaně a moc brzy...
Přišla nečekaně, přišla tiše.
Nikdo ji nezval, neptala se.
Je silná a mocná,
přesto si troufne na slabého.
Nemá slitování,
kde vzala tu drzost chodit bez pozvání.
Zničila něco krásného, něco co zůstane navždy v nás,
vzala nám úsměv ve tváři, nedala nám čas.
Je zlá a bezcitná, podle čeho trestala?
Když po radosti, štěstí a lásky mladé dívky,
jen bolavá srdce zůstala...
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, boneslash, zdenka
Komentáře (3)
Komentujících (3)