Brýle
Včera nastal den,kdy zastavil se čas, já poznala,že mám sundat růžové brýle, syn chce jen peníze, nic víc, pro přítele nejsem priorita,tak sama pro sebe asi budu muset žít, bez lásky synovské se obejít.
Tak raději být sama a klid najít.
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)