S kým zas v noci spala?
Kdo podřezal jí žíly?
Kvůli komu si život brala?
Kdo vraždí lesní víly?
V noci touhy a zklamání
hledá života svého smysl.
Nenajde, smrtí zavání,
smutek zatemnil jí mysl.
Z toho roucha anděla
ji vytáh někdo zpět.
Co chtěla - nikdy neměla,
chybělo jí těch pár vět.
Teď sedí ve svém vězení
a není nic, co by jí pomohlo.
Její temná duše se nezmění,
jako by srdce tlouci nemohlo.
O lásce nikdy nesní,
však v hloubi duše ji chce.
Tak kdo ji opět vězní,
když má zjizvený ruce?