Zpověď
Anotace: Trocha nostalgie.
Trápí mě to dýl,
než vůbec tušíš.
Umíš si to aspoň
představit? Slyšíš?
Jsem tu, i bez Tebe,
ale mrzí mě to,
jsem bez sebe.
Klepou se mi ruce,
jak při písemce,
/z matiky/.
Mám trému?
jako před hledištěm
plným diváků...
Možná i tehdy jsem měla
tu hroznou rýmu-jako teď.
Ale teď? je mezi námi zeď.
Až budeš slavný-
dáš mi podpis?
Ale co to povídám?
Vždyť já už ten tvůj
dávno mám-v srdci.
/a zůstane tam navždycky/
2010
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Denael, enigman, Janna
Komentáře (2)
Komentujících (2)