Anotace: Psáno kdysi dávno o jednom mladém muži :-) To jsem ještě netušila, že se z něj skutečně jednou stane můj manžel :-D Tehdy to však vypadalo naprosto beznadějně...
Zas na Tebe myslím
Jsem sama proti sobě?
Co když si zase škodím...
Já to vím, že neprorazím hlavou zeď
A stejně proti ní poběžím...
Tajně tu píšu verše
Snad jen Bůh to ví
Chci křičet, ale píšu tiše
Než emoce se vytratí
A paneláky se mění na chatrné chýše...
Ve svým světě ztrácím se myšlenkám
Tam ani Ty nesmíš útočit
Vtékáš tam v uzoučkých praménkách
Co když jsi přišel můj svět zničit?
Stejně si to skoro už vyčítám...