♫
Lidská těla a duše
nepovšimnutá
svíjí se tichou bolestí
v temném mraku
naší nemilosrdnosti
V luzném chaosu světa
lhostejně krutá srdce
ničí radost ze života
naše naděje
jen planě roste
a nerozkvétá
krutost je civilizačně lidská, třeba zvířátka ji neumí :-)
18.02.2016 21:53:49 | hledač