Zraněná
Anotace: ...když stůně srdce i tělo...
Dívám se, dívám
do bílých stěn,
v horečce blouzním,
zlý zdá se mi sen!
Volám tě, volám
nejprve tiše,
zvuk tvého jména
však nechci už slyšet!
Sténám a sténám
uprostřed noci,
bolestí křičím,
není mi pomoci!
Blednu a chřadnu,
křehká se cítím,
marnosti propadnu,
když denně ji vidím!
Bolest už vzala
svoji si daň -
má krása zmizela,
překryl ji žal!
Trápím se, trápím,
vzpomínám marně,
milovat už neumím
to díky tobě!
Zabil jsi lásku.
Zabil jsi mě.
Čas plyne pomalu
anebo rychle?
Přečteno 508x
Tipy 8
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Hortenzie, jondys, vodnař, Bartika
Komentáře (1)
Komentujících (1)