Anotace: ...
.. motat do života
zachtělo se ti
je to jen osudu stopa
linkovat život dítěti
co v kruhu se motá
.. života linka
krátká a tenká
let jen chvilka
.. mladá, malinká
.. životem znásilněna
už v nízkém věku
minulosti ozvěna
nutí ke křiku ...