Baletka
A není to jenom pouhé zdání,
že vzdechy mění se ve svítání.
Když baletku drtím mezi rety,
co víc z ní zbude,než dým z cigarety.
Vůně,co hladila a dnes jen dusí,
pár malých lží a kůže husí.
A dál jen to,co cítíš...prostě nic
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, FroniXY, Jin&Jang
Komentáře (0)