24/7

24/7

Anotace: Na vlnách alkoholu a sebelítosti.

Cesta zpátky
a cesta zpět
jako rafiček kmitočet
hlavně dál, než-li je teď
tím utéct okamžiku
zapomeň na zítra
a v pálivém tichu
stává se minuta



nekonečnem.



Čekání na včera
a hodin smích
do opakovaného večera
lechtá mě na mandlích
ta věta nevyřčená

Zapomenu?
Autor vox animi, 01.03.2016
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí