V dejinach
Nechces uz citit mou pritomnost,
pomalu prchas nekam v dali.
Zenes se za svym snem,
ve kterem jiz nejsem.
Citim to,
kazdym dnem je to blize.
Boli to,
prostupuje mne to celou.
Srdce mi puka,
zal steka po kapkach.
Hrejivy pocit a nezny dotyk,
mizi v dejinach.
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Danger, Jort, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)