Anotace: ten název tam je proto, protože myslím na vlky, protože čtu zaklínače a taky mi jeden vlk visí na krku tak proto...
Sbírka: Předtím
až mě jednou zhasneš,
najednou budu mít pocit, že píšu hlasitěji
že se svět přestal točit, protože je z něj zase jenom placka
říkám si
měla bych honit sny a ne lidi
ale tebe prostě chci
ba co víc potřebuju
nevím vůbec proč
a to je ten stěžejní důvod
schází mi moje svědomí
můj cvrček z Pinnochia
Jiminy Cricket
odrazovej můstek
už nemám komu, co dokazovat
jenom sobě
a já jsem pro sebe ta nejdůležitější na světě
ale občas na to zapomínám
to pak stírám z obličeje svůj reálnej obraz a nasazuju si masku
protože to po mě chtějí
my, vy a oni
moje cíle a sny
ty tu nejsi bys je maloval růžovou tuží na moje záda
víš mám zpět svou hroší kůži
nic se mě nedotkne, ani po šestém polibku ráno v půl osmé ne
je to pořád stejné
jako dřív
zase chci po intimním styku odejít
odcházet bejt sama
bůhví jestli si ten zvyk pamatuješ
jsem stejná jako dřív
a ty si daleko na křídlech mantichor
jsme jenom bájí a odleskem
jen stesk, bolest a vůně angreštu a šeříku...
bolest, co kdysi vzrušovala
je náhle prázdná
jsem sama
ještě víc než včera
a ještě víc než budu zítra