Po krk voda
nad hlavou je propast
v srdci díra
to ty si můj kompas
po hladině chodíš
záříš jako východ slunce
kterou cestou jít
jsem na křižovatce
a ty už jsi prý v půlce
lesy hory déšť
a zase jenom pláč
ve snech jse mi schováváš
vidím v nich tvoji tvář
chci se k tobě přiblížit
ale utíkáš
kampak jses mi schovala
kam spěcháš
vítr šumí v tunelu
no na konci je světlo
možná si to ty
a nebo jenom vlak
bez tebe
je život už jen peklo
proto běžím kupředu
už necítím
vůbec žádný strach
bloudím bloudím
bloudím
v útrobách stvůry
chci jse už probudit
vidět tě
chci konec noční můry
v šeru se moje duše
před tou tvojí plazí
v mých vzpomínkách jsme vrazi
i když oba nazí
zuby se mi kazí
oči stárnou
já rozpadám se v prach
dohořívám
stejně jako plamen
co byl kdysi v nás
Po krk voda
nad hlavou je propast
v srdci díra
to ty si můj kompas
po hladině chodíš
zapadáš
já v tvých myšlenkách
se ztrácím
jako ty v těch mojich
stále hlouběj
propadáš..