Ale, nebo
Nerikej nic a pojd bliz,
nehledej dalsi ale, nebo,
nemas proc otalet, casu je malo,
sam dobre vis, ze vyprsi.
Ptas se: "Jak Ti to oplatim?"
Neni co.
Jedine, po cem touzim,
je citit Tebe,
vedle sebe,
naporad.
Vim to, ze nic neni vecne
a
misky vah se prevrhnou.
Dej vsak memu srdci,
ten kousek nehy,
nez obklopi se,
tou cernou tmou.
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, enigman, bogen, Jort, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)