Anotace: kdy k spánku složím hlavu svoji...
Šťastná bude ta chvíle,
kdy k spánku složím hlavu svoji.
Kdy Hypnós zlatou rukou svojí
podá mi přes noc klid.
Krásná bude ta chvíle,
kdy k spánku složím hlavu svou.
Kdy Thanatos temnou rukou svou
dodá mi navždy klid.