Za zdi noci
se utíká mé malé já,
po pár krocích
bezpečně do tmy ulehá.
Noc je vlídná,
když myšlenkám se otvírá,
se mnou bdí tma,
má milenka i valkýra.
Hudba v dáli,
co zní jak šepot titánů,
sluch můj pálí,
sžírá jak záře uranu.
Tak za tou zdí,
kam po půlnoci chodím rád,
nezabloudím,
když den chci v tichu oplakat.