Žít...
Anotace: Jen tak si prostě žiju :(
Sedím,
koukám ...
sním.
Nehledám,
nečekám ...
spím.
Trpím tiše,
slané slzy.
Ztracená naděje,
konečná brzy.
V ruce srdce,
tepe, bolí.
Mysl blouzní ...
zaplavena solí.
Jako zlý sen,
černá díra.
Jenom ty slzy,
smutek podpírá.
Utéct, není kam,
kéž by bylo.
Jen stát, jen snít,
jo, to by se žilo
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)