Křišťálová
nemizící
stále nová
a slzící
bolest
třpytivá
jak odlesky
v řece
těžké snést
stříbrné
šediny
ve vlasech
to přece
moc brzy
v jednadvaceti
ubírá na kráse...
kde jen se vzaly
možná že
mám už je déle
možná že
jsou odrazem
jizviček
v těle
a pustinou v srdci...