Uklidňující
na zádech
v touze spící
roztávající
tichý dech
hřejivé
od žhavých uhlíků
doteky
které nosí
v slzavém údolí
pytle s písky
vytahují
z útrob třísky
odemykají
duší žalář
a struny ladí
doteky
které chybí
pod peřinou
a žádný polštář
je nenahradí...