Paradox farebných potrieb
Anotace: Paradox farebných potrieb
cez zúfalo modré šošovky
sledujem Kvet
plný zelenej nádeje
umiera závisťou
pri pohľade na
červeno
žlto
fialovú
dúhu
.
mizne
poslednou kvapkou
medzi farbami
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)