Anotace: vypsání z deprese...(napsána 16.10.2015)
Kapky deště zpívaj
a tvůj sen je zase dál
tolik pádů, tolik otázek
za co dosavadní život stál
spousta urážek, pomluv a lží
všude kam se podíváš
že nůž do zad zas někdo vráží
snad už ani nevnímáš.
Je čím dál horší tenhle svět
na omluvu nestačí pár vět
když stojíš na mostě a dostáváš křídla
možná řeknou si potom, že jsi žila
příliš rychle, příliš divoce, naplnila vášeň po okraj
snad brzy přijdeš jinam a najdeš svůj ráj.
Kapky deště stékají stejně jako slzy
ani nevíš jak mě spousta věcí mrzí
však nic už nevrátí se zpět
připrav se na poslední svůj let
roztáhni perutě a leť...
Balancovala, spadla a umřela
moje víra v lepší svět.
"Balancovala, spadla a umřela
moje víra v lepší svět."
Ano, proto začni více věřit svojí cestě, v sebe... :-)
27.03.2016 09:11:24 | Helen Zaurak