Anotace: Vzpomínka na kamaráda tam nahoru. Nejvíc mě mrzí, že mi dva dny předtím napsal, že už nemůže dál a já mu řekla, že to bude zase dobrý . . . Jenže už to pak nikdy dobrý nebylo. Mrzí mě, že jsem Ti nemohla pomoci, kdybych jen tušila co se chystáš udělat .
Ty za to Nemůžeš.Ono by se to později, i tak jistě naplnilo:-(
30.09.2016 17:46:43 | Jeněcovevzduchukrásného
...:-(((((((( .... ...:-((( ...
Ach .. drahá Lostris :-( upřímnou soustrast:-(( ...tohle mne rozesmutnilo a rozplakalo...:-( ..
28.03.2016 22:56:34 | tvořilka