Dohoda tichá s vodou
Anotace: A přece je to pozitivní zpěv :):D
Ve vaně ležet,
nadechnout se vody.
Nebaví mě běžet,
závod poctivosti s podvody.
Ponořit se ve vaně,
vodu do plic hnát.
Dostat se tak k věčné pravdě,
neslyšet už lidi lhát.
Dohodnout se s vodou,
jež plíce zaplaví.
Jít za tou svobodou,
co života s těmi mne zbaví.
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Mareritt
Komentáře (0)