Anotace: ...
Hasnou louče, pálí ledy
Ptám se dlouze - a proč tedy?
Svědí pravda, kouše lež
Toužím utéct - dříve než
Pošeptá mi tvoje srdce ,,jen si klidně běž´´!!
Přibíjený zbitý na kříž a potápěný svázaný
Promlouvám si se svědomím, nevědomím vázaný
Komu věřit, kde je hezky, kdo neklame a kam jít?
Nenaleznu odpovědi, jen v temné skále vytesané, že to tak má být!
Utopené oči v slzách, šeptem křičí v zajetí
Že nevěří v lásku, boha... Avšak v ryzí prokletí
Byl jsem mocným čarodějem, jehož kouzla dávno spí
Nyní souzen davem bláznů a odsouzen ke smrti
Zmizla kouzla, nápoj citů, chtěli jsme se neopít
Už nejsem lásko čarodějem
Jsem popravován v kocovině, z krve nápis na podlaze, že to tak má být!
Ale láska sama o sobě je čarovná, není třeba k tomu být i čarodějem
31.03.2016 10:36:53 | Lioness
A jak mám ty kouzla lásky zvládnout, kdyz nejsem čaroděj? :-)
31.03.2016 11:05:46 | Jack Santiago