Meluzína
Meluzína
Ta soucitná meluzína
kvílí, aby mi ulehčila.
Já budu vždycky jiná
Jen dnes chci být čilá.
Až vyrostu o podpatky,
tak obléknu se do kroje,
té nejsmutnější matky
a hned vyrazím do boje.
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, enigman, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)