Anotace: Tak jako déšť zmizí ze života vše.
Padá, padá déšť
níž, dolů, níž,
bílý, šedý, šedivý.
Voda stéká pryč.
Svit není.
Není, co byl,
není, co bývalo.
Co bylo, je pryč.
Sbohem dámo s deštníkem.
Sbohem slečno v pršiplášti.
Sbohem dlouhé roky.
Všechno je pryč.