Stáří
Dědek, pouhý oblak moru
Vodou, plísní živený
Hledá hvězdy na obzoru
Cítí se být prorokem
Otevřeným oknem hledí
Ven ze zdí sanatoria
Lapiduši kolem bledí
Ohlašují večerku
Pár vedle sebe lebek bledých
Již se loučí s vědomím
A několik koster starých
Očekává svítání
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, boneslash
Komentáře (1)
Komentujících (1)