Má nejkrásnější tvář
do zrcadla se nepodívá,
má nejkrásnější hlas
však tón nezaznívá
na druhém břehu se smrtí
naděje neumírá
poslední
TY jsi tou nadějí
Prosím, nenech mě odpojit od přístrojů ...
A třeba zrovna by chtěl odpojit, jelikož už cítí, že se i tak, znova setkáte.ST.
09.04.2016 15:49:00 | Jeněcovevzduchukrásného