brouzdám se mělčinou
kde písek je smělý a chladí
prsty vlnky když ovinou
a přeci nepohladí
lásko pamatuji si
jak voníš ve jménu růže
která se mísí
s dalším mužem
mám jen vzpomínky
a zrovna ty, co nechci
pocity velké, srdce malinký
na dlani přeci ...
nebo pod botou cizince ...