Zlomená křídla
ta se zhojí.
Slzy ty ti setřu
do svých dlaní.
To aby tvé oči
zas dostali svou zář.
Pojď sem blíž
ty nesmíš stranou stát.
Vždyť anděl
ten má tvoji tvář.
...jsem říkal že se vrátím ..... :-)
12.04.2016 16:53:27 | Mácha