Cirkus
Všichni zírají vzhůru k nebeské báni
Všichni sledují sluneční šapitó
A nahoře, na hvězdném laně
potácí se mistr artista, Měsíc
Dnes si nalil do hrdla o něco více kořalky
Dnes je TEN den
Dnes to vše skončí
není mu dobře, zvrací z té výšky dolů
se dvěma prsty v krku
Poslední krok, expresní cesta na chladnou zem
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (0)