Anotace: Ze sbírky básní "V zajetí myšlenek", rok 1992 a účast ve finále ASUT, armádní soutěže umělecké tvořivosti v tehdejším Československu (Bratislava)
Na to, že to bylo napsané na ASUT, a není tam ani zmínka o Rudé záři, nebo o Měsíci a Gagarinovi, tak dobrýýý :-)
03.11.2016 12:27:43 | Jeněcovevzduchukrásného
Tak hlavne bylo cca 3 roky po "sametove revoluci".
Takze by asi opevovani tanku nebo bratru z vychodu bylo ponekud nemistne, ze?
04.11.2016 02:31:34 | kudlankaW
Ach!, ty moje oči, četl jsem že byla napsaná v r.82, ale i tak se Ti povedla.:-)
03.11.2016 12:30:25 | Jeněcovevzduchukrásného
oooooo:-)) tys tuto basen napsal presne v rok myho narozeníííí:-)) ach to nadherne..
14.04.2016 21:54:44 | tvořilka
to je mi náhodička
A já v tom roce postupoval se sbírkou básní armádní soutěží od Kroměříže, přes Vyškov až do Česko-Slovenského finále v Bratislavě :D
14.04.2016 21:56:31 | kudlankaW