Vrány
až příliš často se mi třesou ruce
zdi mého srdce jsou jak z papíru
baletky černé pantomimy tančí
zběsilá gesta šílí ve víru
vzpomínky jsou jak ostré nůžky
střihneš a není cesty zpět
papír se nikdy nezahojí
souzvukem poloprázdných vět
miluj mě, umíš-li, jsem slabá
před mými dveřmi číhá žal
zima a chlad a černé vrány
nikdo je ke mně nepozval
a přesto stojí před mým prahem
křídla ozdobená barvou smrti
ach bože, já vím, už dávno vím
ony neodletí
Přečteno 518x
Tipy 15
Poslední tipující: Móny, bogen, Luky-33, Amonasr, Jin&Jang, hselby, jitoush, poeta
Komentáře (6)
Komentujících (4)