Anotace: Když umře desetiletá holčička vinou jediného pitomce,který neumí na křižovatce zastavit.... Tak kde to sakra žijeme... Nečekám ,že většina z vás pochopí tuhle básničku ,ale já ji musela napísat a ti ,co vědí k čemu se váže mě snad pochopí
Vím o čem je básnička před pár měsíci jsem prožila to samé...Můj nejlepší kamárád(18)zemřel na kolejích..
A tak vím jak Ti asi je nebo-li bylo...
Vzpomínka však zůstává do konce Tvého(života) a ostatních lidí..Drž se..
23.02.2007 09:33:00 | Barčík
Ahoj,zkus se podívat v knihovně po knížce která se jmenuje Les Mytág,tam ten děj začíná.
19.02.2007 18:12:00 | S&made
ahoj,ano četl jsem LAVONDYSS,HLOUBENÍ...LES KOSTÍ...je to dobře napsané.Líbila se ti?
17.02.2007 23:23:00 | S&made
Kačenko já vím že u týhle básničky ti vůbec nejde o hodnocení a komentáře což je správný...je to básnička od srdíčka a u takovejch je uplně jedno jestli se budou nebo nebudou rýmovat a líbit viď?je krásá...a ty se teď hlavně drž abys mohla pomoct těm co to potřebují ikdyž si to nepřipouštěj!!
10.02.2007 20:05:00 | Sana.sorrow