Anotace: ...
Sbírka: A srdce hrálo marš
Chtělas mít všechny Země květy,ač jedna růže kvetla by jen pro tebe;
chtěla jsi poznat další, nové světy,byť vzlétnout mohla jsi až do nebe!
Sama jsi růži, oblakům přinesla jen bola marně jejich rány léčí alkohol...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?