Anotace: možná často opakované téma.. -11.1.09 v rámci sledování vývoje (aneb jak to kdysi začalo s mým pseudobásněním) ju tu nechám...
Myslím si, že přes text či písmo se nejsnáze odhalují zákoutí naší duše :) . Ale je to téměř půl roku. Věřím, že se ti chce brečet... štěstím ;) .
12.07.2007 19:35:00 | Targens
Z těch tří básniček je tahle nejlepší - refrén se tam hezky opakuje a veršíky jsou docela rytmické. Fakt hezké.
14.02.2007 17:10:00 | Daňýk
Přesně takovýhle pocit teď mám...přesně vím co ty slova znamenají...moc povedený a má to duši:-)
09.02.2007 21:09:00 | Veliký úsměv