tipík už jen pro tyhle verše
... nás pojí verše, které nikdy neuslyšíš
je to stejné, jako kdybys hledal úsměv na hořícím keři ...
přesně, to bych dnes mohla tesat:) Káplas´mi do noty*
24.04.2016 19:08:19 | Ragnell
Jsem ráda, že jsem kápla :-) Hořící keř se mi teď hodí na každém kroku.
17.05.2016 07:49:13 | Aaliyan
mám kamarádku, strašně pije a potom dělá, že se ničeho nebojí. a dost, řekli skřítci v její hlavě. nu a od těch dob stavějí lidé věže k nebesům a zvířata zavírají do plechových krabic od kávy. alespoň, že od toho léta už nemrzne.
24.04.2016 12:44:03 | CoT